Ако си мислите, че само дамите трябва да имат богат арсенал от обувки за всеки повод, то сте в голяма грешка. Господата също не са пощадени от тази съдба и в тази статия ще разберете осемте типа обувки, които всеки един мъж трябва да има.

Боти

Ботите могат да станат и за по-официални събития, но не това е най-важното при тях. Важно е те да са надеждни, защото през студените зимни дни те ще пазят краката ви от снега, студа и влагата. Добре е да ги имате, защото в периода около март месец времето е доста променливо и както е слънчево и топло, изведнъж може да стане студено и да завали дъжд. От това описание, би трябвало да се убедите, че наистина ботите трябва да присъстват в гардероба ви.

Мокасини

Можете да ги изберете без връзки или със, това няма абсолютно никакво значение. Пробвайте някой чифт и ще се убедите сами, че мокасините са много удобни обувки и наистина трябва да присъстват във вашия арсенал.

Кларкове

Освен че са удобни и елегантни, кларковете могат да се съчетаят с всичко и да изглеждат чудесно във всяка една ситуация. Дръжте един чифт от тези прекрасни обувки под ръка или по-точно под крак!

Маратонки

Дори и да не сте много спортна личност, маратонките трябва да в гардероба ви, тъй като те са истинско удобство, когато става въпрос за разходки с приятели или пък да разходите кучето или просто да отидете на излет в планината.

Кецове

Марката си изберете вие, но те са идеални за ежедневието. Все пак не им го причинявайте да тренирате с тях. Те са създадени, за да впечатлявате, а не да си изкарвате излишната енергия и калории във фитнеса на пътечката.

Джапанки

Идва лятото, това е достатъчно!

Пантофи

Зимата може да бъде забавна чифт хубави интересни пантофи!

Официални обувки

Работа, сватба на най-добрия ви приятел, рожден ден – всички тези поводи изискват да имате чифт официални обувки. Веднага отивайте до магазина и се сдобийте с тях!