Поднасянето на подарък си е цяло изкуство, а избирането му е направо квантова физика. Много хора се лутат с часове докато изберат някакъв средно задоволителен подарък, който не е нито впечатляващ, нито запомнящ се. Точно за такива случай направихме списък с най-готините подаръци и всички допълнителни идеи, които могат да ви хрумнат за да ги поднесете. Ако се чудите за кого ще е предназначен нашият списък – за мъже и жени над 20 години, под 20, над и под 30 години, както и за тъщи, свекърви и дори за бивши гаджета. По друг начин казано, тук ще намерите универсални идеи за подаръци, подходящи за всички.

Чаша с надпис по избор

Естествено, вместо надпис може и да е снимка или картинка по избор. Важното тук е че имате свободата да измислите най-якото послание, което да остане за получателя. Опитайте се да ограничите вашите любими послания и да помислите какво е любимо на човека. Ако пък целта е да се пошегувате с някого, убедете се, че шегата не е прекалено груба и ще се хареса. Ако обаче избирате подарък със снимка за бившо гадже, може и да е по-груба. Снимките се слагат лесно в професионално фотостудио, като Photobaby, но трябва да съобразите размерите на снимката и да прегледате, дали цветовете са достатъчно ярки за да изглежда добре и след отпечатването. Много готина идея е да си подарите с половинката еднакви чаши с персонални надписи или с допълващи се картинки, примерно едно сърце, което става цяло, когато се поставят чашите една до друга. Фото чашите могат да бъдат прекрасен спомен и за баби и за дядовци, като поставите на тях снимка на внуците, за да си ги гледат всеки път в който си правят чай. Изобщо идеята за чаша с надпис или снимка е лесно осъществима стига да ви озари правилната идея.

Камък със снимка

Има хора, които са свързани с природата, по-артистични са и обръщат внимание на малките неща. Перфектен подарък за такъв тип хора е камък със снимка и ако снимката е общ ваш спомен, те ще са повече от щастливи. Камъните със снимка са едновременно естествен, земен подарък, както и индивидуализиран. Можете да намерите камъни в различни форми с плоска повърхност на която изображението ще изглежда добре.

Каква е цената на възглавница със снимка?

Възглавниците със снимка са към 20 лв., като можете да избирате из между всякакви форми и голямо разнообразие от платове. Примерно, ако гаджето обича романтични подаръци, то сатенена възглавница с ваша снимка би трябвало да го разтопи от умиление. Изработването може да е с различни цветове кантове – син, бял или червен. Изработката на подарък със снимка може да е направена и от плюш, който да замести плюшена играчка.

Тениски с надписи или текст

тениска с надпис

Точно, както при чашите, така и при тениските, всичко зависи от идеята, която имате. На бяла тениска може да се отпечата всичко, което ви дойде на ум. Индивидуализираните тениски по поръчка са идеален подарък за ваш близък, който си има всичко. Със сигурност би се зарадвал на тениска с логото на любимата му група, корицата на любимата му книга или пък героят му в любимата игра. Другата много готина идея е да измислите специален надпис, който е или забавен или носи някакъв важен смисъл. Тениските за двойки с допълващи се картинки и послания също не са лош избор. Ако пък това е подарък за брат, сестра, братовчед или друг роднина, чийто снимки от детството се мъдрят някъде из старите албуми, можете да отпечатате подобна снимка на тениска. А за да е още по-весело, снимката може изобщо да не е на него, а на съвсем друго дете. Вариантите за готин подарък с тениска със снимка или с надпис са безчет. Самите тениски са изработени от полиестер, а изображенията и надписите със специална технология, позволяваща дългото запазване на безупречните цветове.

Калъф за телефон

Последното ни предложение е свързано с мобилните технологии. Да подариш на някого кейс или калъф за телефон е добър подарък. Добавете любим образ на кейса и от добър, ще се превърне в перфектен подарък. Кейсовете за телефон и изобщо телефоните са ни в ръцете през цялото време. Малко по малко от технологично удобство, те се превърнаха в аксесоари и е чисто престъпление да продължим да се отнасяме към тях като обикновена техника. Калъфите за телефони могат да се снабдят и със снимки и с картинки и с надписи. Футболните фенове ще останат доволни на кейс с логото на любимият им отбор. Шофьорите пък биха се зарадвали калъфа на телефона им да е снабден с логото на любимата им кола. За малките принцеси пък картинка на принцеса или на любимата им героиня от някое детско филмче със сигурност ще ги зарадва. Родителите, които искат да показват децата си навсякъде без да носят непрестанно с тях снимки, могат да отпечатат някоя снимка на кейсовете си за телефон. Така техните наследници ще красят телефона им през цялото време.

Да избереш готин подарък, който да се различава от традиционните подаръци не е лесно. Важното е да е поднесен с желание, доза изненада и голямо количество усмивки. Дозата изненада можете да постигнете, като го опаковате в голяма кутия, а той е чак на дъното. Друг много симпатичен начин за подаряване на подарък е да накарате човека да си го търси сам, а вие да сте го скрили на някое лесно място. Важно е да не прекалявате и да скриете подаръка наистина на лесно място, за да не се превърне в няколкочасово издирване на дара. Ако пък и двете идеи не ви се нравят или прецените, че няма да се понаврят на този за когото е подаръка, можете да добавите картичка в която да запишете датата и вашите лични пожелание. Избягвайте да копирате от интернет, защото повечето хора днес го използват и до болка познатите пожелания са по-скоро досадни, отколкото приятни за четене. Надяваме се с нашите съвети и препоръки да сме ви помогнали да зарадвате половинката, приятелите, роднините и дори бившото гадже. Последното нещо, което не трябва да забравяте е да сложите панделка, защото няма красив подарък без панделка.