Лятото наближава, а ние трябва да се забързаме и да се погрижим тялото ни е да бъде в отлична форма. За целта са необходими повече грижи. Хранете се правилно, спортувайте активно и се погрижете за кожата си. Ние от студио „Донита“ Ви предлагаме да си съставите план, който да следвате и гарантираме, че ще изглеждате чудесно през лятото, а и най-важното е, че ще сте подготвени предварително. Ето и кои са нашите съвети, които да включите в списъка си.

1.    Грижа за кожата

Не пропускайте да се погрижите за кожата на тялото си. Скоро ще дойдат онези непоносими жеги, затова не се притеснявайте да извадите рокличките и късите панталонки. Нека хубавите Ви крака бъдат на показ. Колко досадно е всеки път да отделяте време за кола маска. Кажете край на косъмчетата с лазерна епилация на студио „Донита“, град Пловдив.  и се отървете завинаги от тях. Ние залагаме на гарантирана промяна още след първата процедура, безболезнено и безопасно отстраняване, благодарение на най-мощния уред за лазерна епилация в света – Primelase. Вече може да се възползвате от пакетите за лазерна епилация на лизинг. Не пропускайте възможността си и отметнете едно от нещата в списъка си веднага.

2.    Пийте много течности

Свикнете да пиете повече течности поне по 8, 10 чаши с вода на ден. Така, Вие помагате на метаболизма си, а когато горещините започнат, дори увеличете количеството. Високите температури причиняват по-обилно потене и съответно-загуба на течности в организма. Но водата най-добре утолява жаждата и освен това не съдържа калории. Останалите напитки като фрешове или коктейли водят да допълнителна дехидратация. Добре е да пиете вода през целия ден, често на малки глътки, като водата е добре да бъде със стайна температура. Не е препоръчително да пиете ледена вода.

3.    Не пропускайте закуската

Не пропускайте закуската, защото тя е най-важна във вашето хранене. Добрата въглехидратна закуска е крачка към перфектната форма. Така, контролирате теглото си и сте по-малко склонни да ядете вредни храни през останалата част от деня. Най-подходящата закуска е овесена каша с банани. Опитайте, ако не сте пробвали досега. Каквото решите, но не пропускайте закуската. Съветваме Ви да намалите драстично сладкото. Ако държите сладките изкушения на видно място, по-добре ги скрийте. Наблегнете на повече плодове.

4.    Спортувайте активно

Правете упражнения всеки ден по 30 минути. Независимо на какъв спорт се спрете- джогинг, бързо ходене, каране на колело или друго, отделяйте необходимото време и се погрижете за тялото си. Разбира се, не се пренатоваряйте, опитайте се да съчетавате нещата. Предлагаме Ви и да вдигате гирички поне 3 пъти седмично, за да стимулирате мускулите си и да стопите мазнините.

Това са само част от нещата, които може да добавите в своя списък. Спазвайки тези неща, Вие ще изглеждате перфектно и с лекота ще може да посрещнете летните дни. Ние от студио „Донита“ може да се погрижим за Вас и Вашето тяло преди да настъпят летните дни.