ДЖИ ПИ ЕС Системи България Ви предлага разумни решения за управления на Вашия бизнес и автопарк  на най-добра цена.

Имаме дългогодишен опит в проектиране, разработване, инженеринг и производство на техника за охрана и GPS проследяване.  За нас удовлетвореността на клиентите е от първостепенно значение. Разполагаме с екип от професионалисти, които осигуряват навременна софтуерна, техническа и сервизна поддръжка. Можем да дадем решение за вашия бизнес по индивидуално зададени параметри. Имаме изградена монтажна и сервизна база в цялата страна, с високо квалифицирани технически екипи с дългогодишен опит в дейността.

WEB GPS Hunter е професионална система за контрол и управление на различни по вид и размер компании. Системата е WEB базирана, което дава възможност без инсталиране на допълнителен софтуер, само с помощта на вашия интернет браузър да имате контрол върху вашите превозни средства от всяка точка на света.

Точните карти, които използваме, ви дават възможност да наблюдавате целия си арсенал от превозни средства по едно и също време. Визуализирането на маршрутите представя на потребителя пътя, който е изминал в даден интервал от време, като в същото време се маркират местата на евентуална злоупотреба, например спирането на двигателя за повече от 10 минути, работа с включен двигател, с цел ползване на климатик, зарядно и др.

Изчерпателната част от докладите, която се състои от графики, таблици, статистически данни и различни видове списъци със събития, позволява подробна и точна проверка на цялата история на използване на превозните средства или уреждането на работното време на водача.

gps

Нашият софтуер е създаден с цел лесна употреба и персонализация.

Ето защо има опция  да зададете  маршрути и да определите зони за движение.  Системата дава възможност на потребителя да дефинира географски зони, за които да се получава автоматично известяване и контрол при напускане или влизане в  географските зони. Може да се изчертават маршрути и зони на картата, както и да се обозначат с име и тип. Възможно е да бъдат, както видими на картата, така и да не се визуализират. Има опция зоните да се разделят на забранени за навлизане и задължителни – забранени за излизане. Същевременно уведомленията за евентуално злоупотреба могат да бъдат изпратени на електронния адрес и/ или да алармират за направено нарушение в системата.

Системата дава възможност за идентификация на водача на превозното средство в реалното време. Дава информация за коректно спазване на работното време, почивки и допълнителни, нерегламентирани престои. Контролът  чрез GPS проследяване  на шофьора показва  стила му на шофиране и правилното експлоатиране  на превозното средство, както и спазването на правилника за движение по пътищата.  Този тип  мониторинг намалява евентуалните щети и произшествия на пътя. При евентуални нарушения има възможност за въвеждане на ограничителни правила и аларми.

ДЖИ ПИ ЕС Системи България предлага система за двупосочна текстова комуникация с GARMIN навигация.

Задаване на маршрути и задачи за изпълнение. Има възможност за изпращане на бързи текстови съобщения. Изпращане на текстови съобщения от диспечер към водач на превозното средство и обратно. Въвеждане  на данни за отправяне към точен адрес. Създаване на маршрут за движение. Възможност за изчисляване на маршрут според габаритите на МПС. Изпращане на координати за навигиране. История на изпратените и получените съобщения. История на изпратените точки и маршрути.

Възможностите  и ползите  за Вас и Вашия бизнес могат да бъдат единствено и само положителни. Вие ще имате достъп до платформа от база данни, от която да правите своите изводи за правилното експлоатиране на превозните средства от служителите Ви. Ще можете по всяко време да проследявате местоположението на флота от автомобили от всеки тип браузър, от смартфони и таблети с Android.

Ще имате възможността всекидневно да контролирате задаването на маршрути, добавяне на допълнителни обекти и зони върху маршрутна карта и контрол на  посещенията в тях. Чрез системата   лесно и ефективно ще имате възможността да менажирате  дейностите по сервизното обслужване на автомобилите  (поддръжка, застраховки, ремонти, администриране на гуми и сервизно обслужване).  Архивът на системата пази информация  за отчети и справки за период от 2 години. Има възможност да делегирате различни нива на достъп за потребители или потребители за наблюдение.

За повече информация можете да посетите сайта ни: www.gpsbg.eu.

Разполагаме с Hotline на тел. 0700 20 820 за възникнали въпроси в реално време