Хитрини за малки помещения

Хитрини за малки помещения

В днешно време особено в кризата е изключително трудно да се обзаведе един апартамент, какво остава за прилично изглеждаща и стилна баня?

Изключително трудна задача е да се съчетае интериора за банята с нейните мебели и душ кабина или вана.

Точно за това в тази статия ще Ви представим много интересни и полезни съвети за обзавеждане на баня и избор на душ кабина.

1. Изберете преобладаващ цвят за вашата баня. Хубаво е още от самото начало преди поставяне на плочките и всичко останало да сте наясно с това, как ще изглежда банята. Например ако искате да преобладава розовия цвят едни розови плочки за стените на банята са много добро решение, но трябва да бъдат съобразени с подходящ цвят мебели, много подходящи цветове за розовото са наситено червено, бледо розово, почти бяло и чисто бяло.

2. Съобразете в коя част на банята да поставите своята душ кабина. Една от фирмите, които предлагат душ кабини и душ паравани по размер е: https://www.geraka.com/dush-kabini-i-paravani-za-banya.

Много е важно то да е в някой ъгъл в края на банята, защото ако се намира в средата, то душ кабината пречи на цялостната подредба. 3. Поръчайте своите мебели точно по размера,който е банята. Едни мебели по поръчка са идеалното решение за вас.“