Денят на жената наближава и ако сте собственици на бизнес, най-вероятно се замисляте какво по-специално може да направите, за да привлечете клиенти. Празници като този, са една перфектна възможност за реализиране на големи обороти, стига да си изиграете картите правилно. За да изпреварите конкуренцията си, прочете нашите стъпки и се пригответе, защото идват хубави празници.

1.    Организирайте кампанията

Какво ще рекламирате? Ако с годините сте натрупали опит, анализирайки кои продукти са били най-купувани и кои сега на 8-ми, например. Така Вие може да използвате отстъпки точно на тези продукти и да привлечете повече клиенти. Компенсирайте по-ниската печалба на единица продукт с по-високия оборот, който ще натрупате. Това отново ще Ви помогне да си спечелите нови клиенти. Ако предлагате услуга, защо не използвате подаръчните ваучери, които клиентите Ви да могат да закупят и използват за подарък на Вашата половинка.

2.      Google

Google не е просто търсачка. Дава Ви възможност да достигнете до правилната аудитория. Когато рекламирате в Google може да използвате реклама в дисплейната мрежа или реклама в резултатите от търсене. Вторият тип реклама е, когато човек търси конкретно нещо, което предварително сте задали. Така Вие достигате до аудитория, търсеща да закупи нещо. Когато Вие сте задали като ключова дума „подаръци за 8-ми март“, в търсачката на първо място може да се появи линк с Вашето продуктово предложение. Дисплейната мрежа на Google са всички банери, които излизат в сайтовете, решили да отдават местата си за реклама чрез Google.  Освен линк, Вие може да приложите и изображение, което да привлече клиенти.

3.    Facebook

Защо е необходимо да имате фейсбук страница? Фейсбук Ви дава възможност да общувате с повече хора, без дори да влагате средства. Освен това, Вие може да комуникирате с хора, които се интересуват от бизнеса Ви. Използвайте фейсбука си за Вашите нови промоции. По повод 8-ми март, може да използвате Вашата страница и да обновите рекламната си кампания. Настройте рекламата си, така че тя да се показва на хората, които следят страницата Ви или на аудитория със същите интереси.

Интернет позволява да се събира изключително много информация, която в последствие да се използва за много прецизна реклама. Възползвайте се и постигнете желаните резултати, за които само сте мечтали. . Ние от Seomax можем да предложим цялостно дигитално обслужване, за да не изпуснете нито един клиент.