За един добър и пълноценен сън, изборът на матрак е от огромно значение. Ние от MyBed предлагаме разнообразие от матраци на промоционални цени. При нас може да изберете марка, модел, материал и технология според Вашите критерии. Защо е важен изборът на матрак? Защото помага на Вашето тяло да заеме правилната позиция. Спрели сте на българското? Ето кои са най-предпочитаните матраци у нас.

1.    Матраци „Тед“

Сигурни сме, че сте чували за една от най-известните марки у нас- Тед. Е, това не се дължи само на славата. Днес много се спират на тази марка. Тед са водещ производител на матраци, легла и аксесоари за Вашата спалня. Поради богатия им опит в тази сфера, те предлагат изключително качество на своите продукти и гарантират за Вашия по-здравословен сън. Ако сте избрали марка Тед, няма да съжалявате. Ние от MyBed предлагаме различни модели на матраци Тед, които може да вземете на достъпни цени.

2.    Матраци „Блян“

Сред качествени български матраци се нареждат и матраци Блян. Те могат да бъдат специализирани- ортопедични матраци, с мемори пяна. Ако имате болки в мускулите или проблем със заспиването, те предлагат и анатомични матраци. Гарантираме тяхното качество, благодарение на дългогодишния им опит зад гърба си. Това, което ги отличава е, че те са първите производители на двулицеви матраци у нас. Матраци Блян внушават идеята, че сънят не е просто блян, а реалност.

3.    Матраци „Нани“

Третото наше предложение за отлично качество е водещата марка „Нани“. Предлагат разнообразие от еднолицеви, двулицеви, детски и топ матраци. Изработени са спрямо най-съвременните изисквания за удобство и дълготрайност. Благодарение на висококачествените им материали, може да си осигурите едно комфортно място за почивка.

Изберете най-доброто! Ние от MyBed предлагаме модели от тези три най-предпочитани български марки, които позволяват на клиентите да изберат матрак спрямо тяхната фигура, навици за сън и лични предпочитания. Доверете ни се!