Официални рокли за всеки повод – стилове

Официални рокли за всеки повод – стилове

Официални рокли са най-елегантното нещо в гардероба на жената. Те не само са основата на тоалетите, но и могат да разкажат много за една жена, нейния стил и събитието, на което ще отиде. Но сред многото видове кройки, стилове, цветове е важно да намерите идеалната си официална рокля, която да ви кара да се чувствате като кралица. Стилистите могат да прекарват седмици в разработване на външен вид за тържество, тъй като това не е толкова лесна задача.

Официална вечерна рокля

Има много стилове при официални рокли. Те зависят от тяхната кройка. Дизайнерите от сезон на сезон създават уникални дизайни в различни форми и стилове. Следователно всяко момиче ще може да избере перфектния си стил. Най-популярните от тях са:

  1. bodycon – прилепваща форма, която подчертава извивките на тялото;
  2. Стил ампир – кройка с висока талия, разположена под бюста;
  3. Плътно прилепващ модел под коленете от плътен плат с къс или дълъг ръкав, използван за официални срещи;
  4. Русалка – стил, който приляга на тялото до коленете и се разкроява надолу;
  5. Модел на рокля с пухкава пола
  6. коктейл – продукт, изработен от лека, често ярка тъкан, средна дължина, предназначен за партита и неформални събития.

При избора на рокля е важно да се вземат предвид височината и особеностите на фигурата. За да може продуктът да пасне идеално на тялото, той трябва да подчертае достойнството на фигурата и да скрие недостатъците му.

Стилни и дизайнерски официални вечерни рокли може да намерите в сайта alfabrides.bg

Жените с пищни форми се съветват да избират вечерни рокли с опростен дизайн, без излишни детайли, за предпочитане в тъмни нюанси без шарки. Трябва да се избягват стилове, които излагат тялото – дълбоки разфасовки, дълбоко деколте, отворени рамене, къс подгъв.

Препоръчително е да изберете дължината на роклята, като вземете предвид височината. По-добре е за дребни момичета да избягват дълги рокли, пухкава пола, тъй като твърде много плат визуално ще съкрати и ще направи силуета по-тежък. Препоръчително е да избират мини, миди или макси продукти с малък процеп на бедрото, за да разтегнат силуета. Дългите стилове с високи изрези изглеждат особено впечатляващи на високите дами.