Кога е нужно да се приемат хранителни добавки

Кога е нужно да се приемат хранителни добавки

Доброто здраве не е даденост. За да го имаме, трябва да полагаме системни грижи за тялото си, като приемаме качествена храна и заложим на умерената физическа активност в ежедневието. Много от нас избират да пият и натурални препарати, с чиято помощ попълват витаминните дефицит и си набавят жизнено необходимите за тялото минерали, ензими и полезни бактерии. Купете хранителни добавки Биотика на изгодни цени и се предпазете от редица здравословни проблеми. Дори и да имате вече такива чрез приемането на някои полезни билки ще успеете успешно да им повлияете и то в дългосрочен план. 

Кога се налага приемане на хранителни добавки

Всяка една болест има специфична клинична картина, като симптомите могат да манифестират както в самото начало, така и на доста по-късен етап. Първият сигнал, че нещо не е наред, е общото неразположение и локализираната болка. Подобни неприятни усещания ни навеждат на мисълта, че е време да обърнем внимание на здравето си, а при необходимост да посетим и лекар. 

недостиг на витамини болна дама

Приемането на хранителни добавки може да се наложи в хода на лечението, но и като превенция в някои от случаите. По-често положителният ефект настъпва чрез натрупване, но не е изключено да се видят и мигновени здравни ползи. Със сигурност е добре да започнете да пиете натурални препарати, ако:

  • Имунитетът е понижен;
  • Страдате от хронични заболявания;
  • Отсъства приемане на храна, богата на ценни вещества;
  • Не можете да заспивате нощем;
  • Начинът Ви на хранене не е правилен или сте вегетарианци/вегани; 
  • Често изпадате в депресивни състояния и др. 

Много жени и мъже имат и репродуктивни проблеми, което отново е основателен повод за приемане на хранителни добавки. Стрес, умора и лоша памет – забравете за подобни неприятни състояния и се възползвайте от предложенията на онлайн магазин Биотика. 

Как помагат

Можем да приемаме хранителни добавки през всички сезони. Така ще се радваме на добро здраве през цялата година, а вирусните и бактериални инфекции ще ни навестяват по-рядко. Приемането на натурални препарати е не просто препоръчително в наши дни, а дори и задължително. С тях ние ще повишим имунитета, ще повлияем успешно на хроничните заболявания и ще успеем да постигнем оптимално тегло. 

Какви предложения ще открием в Биотика 

Онлайн магазин Biotica предлага широка гама натурални хранителни добавки без терапевтични показания за тяхното приемане. Ще намерите подходящи препарати за отделните органи и системи от тялото – стомах, черен дроб, бъбреци, полова система, очи и зрение, нервна система и др.