Най-големите печалби от спортни залози

Най-големите печалби от спортни залози

Спортните залози дават огромни възможности на късметлиите, които обичат да залагат и имат шанса да улучат точните резултати, за да спечелят. Победата винаги зависи от късмета, но и от познаването на статистиката, фактите и тенденциите в любимия спорт. Съдбата обича смелите, а мнозина от тях стават буквално милионери благодарение на спортните си залози, основани на всичко това, на правилния избор на букмейкъри с високи коефициенти и на собствения си късмет.

1. Фред Крагс

Фред Крагс е на 60 години, когато през 2008 година прави залог на конни надбягвания. Интересното е, че той дори не познава конете, така че произволно си избира 8 имена и ги подрежда в класацията си при залог от 50 пенса.

Когато конете финишират, Фред даже и не подозира, че вече е милионер. Тъй като не знае, че е сред печелившите, той дори не потърсил печалбата си. Разбира за това чак когато опитва да постави нови залози на конете. Оказва се, че печалбата му е о от цели 1,4 милиона паунда, което директно го вкарва във всички класации за най-големите късметлии в областта на спортните залози на световно ниво.

2. Мик Гибс

Мик Гибс пуска колонка с 15 срещи през 2001 година и прогнозира 15-те победители на футболни срещи. Залогът му е за скромните 30 пенса, а самият Гибс е повече от изненадан, когато в срещите печелят отбор след отбор, прогнозирани от него като победители. В крайна сметка спортният фен печели със залога си цели 500 000 паунда при минимални шансове за това, като изненадва букмейкърите и целия спортен свят.

3.  Sir Ride a Lot

Законспириран под псевдонима Sir Ride a Lot, през 2017 година един мъж от Източна Европа отива в Лас Вегас, за да заложи на Световните серии по бейзбол. За целта той избира двубоя на L.A. Dodgers с Houston Astros, който тече в продължение на 7 срещи. Sir Ride a Lot печели впечатляващите 6 милиона долара от залозите си в 6 от срещите. Вместо да спре, той поставя  цялата сума като залог за 7-та среща и накрая прибира цели 8 милиона долара. Накрая се връща у дома с 14 милиона долара, след като в крайна сметка залага отново всичко на крайния резултат и пак печели.

4. Били Уолтърс

Били Уолтърс е късметлията, който успешно използва познанията си, за да направи печеливш залог на Супер Боул. Той смело залага на победа на New Orleans Saints над фаворитите Indianapolis Colts. Неговият отбор печели изненадващо с 31 на 17.

5. 50 Cent

50 Cent  е известен като хазартен тип и фен на спорта. Той е запален почитател на New York Giants и винаги е мечтал, че любимият му отбор ще стигне до Супер Боул. Затова рапърът поставя като залог впечатляващите 500 000 долара за отбора, вярвайки, че ще победи фаворитите от Сан Франциско, което се и случва. На финала играчите от Ню Йорк играят с по-силните New England Patriots и това кара 50 Cent да приеме залога от 5 милиона долара на колегата си Бърдмен, залагайки срещу тях 1 милион долара. В крайна сметка отново печели, макар да не знаем точната сума, която е прибрал в джоба си.

6. Анонимен футболен фен

Анонимен футболен фен печели 5000 паунд с нисък залог от едва 5 паунда, залагайки за равенство на Мали и Ангола на Купата на Африка. Успехът му не е изненадващ и не е плод само на късмет, а на познаването на спорта, на отборите и статистиките, както и на прогнозите за мачовете. Мачът наистина завършва с изненадващо реми за ужас на букмейкърите и повечето играчи, но не и за този спортен фен, който прибира една наистина прилична печалба срещу малък залог.