Топ идеи за подарък за мама

Топ идеи за подарък за мама

Ако не сте сигурни какво да вземете на мама през новия празничен сезон, сте намерили правилното ръководство за подаръци. Съставихме списък от няколко страхотни подаръка, с които да впечатлим всички майки – дори и вашите. 

Независимо дали една дама предпочита най-новите и най-добрите технологии, обича да готви, ръководи собствен бизнес, иска да актуализира гардероба си или да тренира някакъв спорт, идеите за нещо, с което да я зарадвате, никога няма да свършат.

Вижте нашите съвети!

Красиви свещи

Свещите правят всеки домашен мирис страхотен, а освен това изглеждат прекрасно във всяка стая в къщата. Дайте светлина, уют и красота на жената, която ви е родила!

Луксозен халат

Един луксозен халат, независимо дали хавлиен за баня или пък пухкав за релакс из дома, много ще зарадва вашата майка. Не се притеснявайте да похарчите малко повече пари, дори да ви се струва леко странно да го правите точно за халат. Уверяваме ви, че си заслужава. В крайна сметка, комфортът и спокойствието нямат цена!

Българска козметика

Един от най-добрите подаръци, които можете да направите на майка си, без съмнение е комплект с българска козметика. Можете да избирате между различни масла (особено розово масло), сапуни, кремове, лосиони, гримове и така нататък и така нататък. Каквото и да изберете, няма да сгрешите, защото родните фирми произвеждат страхотни неща и наистина си струва да купувате от тях както за подарък, така и за самите себе си.

Абонаментна карта за спорт

Ако майка ви не обича да спортува или пък обича, но го прави твърде рядко, една такава абонаментна карта със сигурност много ще я зарадва. Намерете най-близкия до нея и добър спортен клуб, където да я запишете. Уверяваме ви, че имайки такава карта, тя ще бъде много по-мотивирана да се раздвижи. Не е нужно да ходи на някакъв тежък и изморителен спорт, дори напротив. Практики като пилатес или йога ще й се отразят чудесно.

Домашен асистент

Домашните асистенти, особено тези на Амазон, Гугъл и Епъл добиват все по-широка популярност. Ако майка ви е технологичен тип, със сигурност ще си падне по подобен подарък.

А и в крайна сметка той ще й свърши много работа и ще й позволи да си почива повече, защото всичко в дома й вече ще се случва много по-лесно.

Сладък асортимент от сукуленти вместо цветя

Sill е сравнително нов стартъп, който улеснява процеса на избор и закупуване на домашни растения. Компанията предлага много опции за сукуленти, от които можете да избирате – дори можете да пазарувате въз основа на това кои от тях са безопасни за домашни любимци.

Шезлонг

Ако майка ви има голяма тераса или пък живее на село, един шезлонг много ще я зарадва. Това ще й позволи редовно да се излежава мързеливо и спокойно под освежаващото и греещо слънце, докато събира светлина и витамин D. Нищо не може да се сравни с времето, прекарано навън сред природата, дори когато говорим за шезлонг в задния двор на къщата. Пак е хубаво и пак се брои, защото предлага наистина страхотна релаксация.

Книга

Независимо какъв тип жена е вашата майка, книгата винаги е добър избор за подарък! В крайна сметка, нищо не е по-ценно от знанието и богатата култура. Много ще помогнете на дамата да прекара приятен неделя следобед с чаша чай до себе си и книга в ръка, като същевременно, само чрез една книга, й подарите цял един нов свят. Това не е никак малко, нали?

Екзотични подправки

Повечето жени обичат да се вихрят в кухнята, така че един набор от екзотични подправки ще се хареса. Това позволява на дамата да изпробва нови интересни рецепти, докато в същото време надниква в цял един нов свят на вкусове и аромати – истинско пътешествие и за небцето, и за сърцето!