Какви са предимствата на оригиналните часовници?

Какви са предимствата на оригиналните часовници?

Знаете ли, че закупуването на часовници от оторизирани дилъри и маркови бутици има ценни предимства, които обикновено не се рекламират и за които може би не знаете? Е, определено има неща, които трябва да научите.

Като потребител, вашето желание е да получите най-добрата стойност за парите си. Интелигентните потребители харчат по-малко, за да получат повече, особено когато става дума за оригинални маркови часовници. Да, тези естествени тенденции на потребителско поведение никога не остаряват, когато става въпрос за закупуване на луксозни стоки.

Има официални и неофициални начини за получаване на часовник. Официалните места за закупуване на нови часовници включват оторизирани дилъри, които представят редица марки, както и бутици, които предлагат продукти само от една марка. Някои часовникови компании правят своите часовници официално достъпни за закупуване онлайн (директно на техния сайт или чрез оторизирани дилъри на трети страни), като например тук: https://www.timeup.bg/uniseks-chasovnitzi.html.

Неофициалните начини за закупуване на часовници включват множество дилъри на „сивия пазар“, които не са оторизирани дилъри, но придобиват часовници по различни начини. До вторите не бива да прибягвате в никакъв случай.

Ето и какви са предимствата от купуване на оригинални часовници.

Гаранция от производителя

Гаранцията на производителя ви позволява да компенсирате всяка нежелана механична загуба на продукти или производствени дефекти, докато купувате най-добрия часовник от луксозна марка, но само ако търгувате с одобрен дилър на часовници.

Марката ще изисква доказателства, че сте закупили аксесоара си от оторизиран търговец на часовници, като предоставите оригиналната гаранционна карта с датата на закупуване, в случай на необходимост от ремонтни работи по гаранция.

Когато часовникът също е бил ремонтиран или експлоатиран от нежелана трета страна, гаранцията на производителя става невалидна.

Избягвате сивия пазар

Много сиви пазари и незаконни търговци на часовници често са неспособни да изяснят откъде идват часовниците, тъй като по закон не им е позволено да ги продават. Те обаче закупуват стоките си от незаконни търговски обекти. Други дори ги крадат.

Купуването на такива стоки не е желателно, защото не получавате нито качество, нито права. Трябва да сте сигурни, когато поръчвате от акредитиран дистрибутор на часовници, че стоката е автентична.

Експертиза

Определени критерии, зададени от отделните марки, трябва да се спазват от одобрени търговци на дребно. Това изисква най-висока степен на грижа за клиентите. Ето защо, когато купувате от доказано място, получавате високо качество, отлична грижа и експертиза – все неща, които потребителите с вкус търсят.

Оригиналните магазини са готови да осигурят първокласна поддръжка, като изслушат всякакви притеснения, които клиентите могат да имат. Купете от оторизиран дилър и безопасно заложете, че вашият часовник все още ще бъде покрит от гаранция, независимо какво ще се случи. Трябва да сте наистина внимателни и умни, докато сте в света на часовниците.

Наистина оригинални продукти

Вие сте 100% сигурни, че ще получите автентичен продукт, като закупите часовник от одобрен дилър.

Всички стоки от нелегален продавач са с променени или напълно премахнати серийни номера, което означава, че оригиналните етикети за часовници не могат да проследят как са получени тези артикули.

За стоки, които не са законно разпространени от техните лицензирани дистрибуторски мрежи, дистрибуторите няма да спазват гаранциите. А едва ли искате това.

Бързо и надеждно обслужване

Регистрираните дилъри са щастливи да развият партньорство с всички свои клиенти, за да накарат клиентите да се връщат с години или дори десетилетия. Доставяйки несравнимо портфолио от етикети с най-добрите асортименти и всички в безупречно състояние, те правят тъкмо това.

Не е изненада, че качеството и лоялността идват с редица предимства, които едва ли някой потребител би отказал. Напротив, това са важни неща от всеки от нас и тъкмо затова не бива да се правят компромиси, особено в света на часовниците.

Купувайте качеството, което заслужавате. Предимствата ще бъдат забелязани веднага.