Чувал ли си за Катарино?

Чувал ли си за Катарино?

Чувствате ли се затрупани от работа и сякаш баланса между живота и професионалните ангажименти се разпада тотално? Пропуснали ли сте ваканционните си планове за тази година? Ако отговорът и на двата въпроса е положителен то може би искате да знаете, какви ползи има добре заслужената почивка. 

Редица научни проучвания посочват, че подаването на молба за отпуск и осъществяването на така желаният ваканционен план може да има, както физически, така и психически ползи за здравето на човек. Хората даващи си почивка имат по-ниски нива на стрес и по-малък риск от сърдечни заболявания. 

Наред с това те извършват пълно рестартиране на съзнанието си, като се връщат на служба с по-целеустремена перспектива и повече мотивация за постигането на зададените цели. В случай, че все още се нуждаете от насърчителни статистики, днес ще ви представим малко по-детайлна информация относно това. 

Здравословни преимущества

Ваканциите са нещо повече от бягство от реалността. Някои от техните предимства със сигурност ще ви изненадат. Като цяло еднообразното ежедневие може да бъде доста умствено изтощаващо и измъчващо след известно време.

Независимо от обстоятелствата ви преминаването от работното бюро до заслуженият отдих във вълнуваща нова среда може да помогне да се даде тласък на вашето психично здраве. Всъщност проучването показва, че след като си вземат отпуска, пътуващите се чувстват по-малко тревожни, по-щастливи и добре отпочинали.

Привилегиите от които можете да се възползвате са следните няколко :

  • Понижава нивата на стреса.
  • Подобрява количеството на качественият сън.
  • Усъвършенства работата на сърцето.
  • Деградира депресията. 

Без значение колко дълго познавате някого, винаги има място за подобрение във взаимоотношенията с хората, които обичате. Пътуванията могат да добавят известно вълнение и усърдие към вашите отношения, защото споделените моменти с любимите хора са повече от страхотни. Това е още една причина поради която ви съветваме да си дадете заслуженият покой.  

Планирайте навреме

Добре планираната спа почивка е полезна за вашето благосъстояние. Това е важно да се отбележи и винаги да го имате в предвид, защото лошото планиране или това в последният момент може да ви остави повече стресирани, отколкото сте били първоначално. 

Разработете подробностите възможно най-рано. Проучванията установяват, че щастливите туристи са склонни да планират почивките си за повече от месец преди желаната дата за тръгване. Докато посещавате непознати места, организирането или настаняването в последната минута ще засили вашата тревожност. 

Така че, определено отделете време и се подгответе качествено. След като сте съставили планът за действие, опаковайте чантите си, за да се насладите максимално много на добре заслужената антистрес терапия. 

Чувал ли си за Катарино?

Как да изберем идеалният хотел?

Изборът обикновено е огромен, но твърде многото възможности могат да бъдат поразяващи за някои хора. Когато резервирате хотел трябва да разполагате предварително с начертана програма с която да успеете да откриете този, подчертаващ изискванията ви. Това не винаги е най-вълнуващата част, но все пак се нуждаете от място за спане. 

Следвайки няколко елементарни стъпки, вие ще си спестите излишните главоболия и в края на краищата ще останете удовлетворени. Без значение какъв източник използвате, първото нещо, което правите е да добавите града и датите и да филтрирате хотелите според бюджета. 

В зависимост от местоположението е напълно възможно да излязат стотици хотелски предложения. В такава специфична ситуация ви съветваме да оставите тези, които са в най-ниската скоба. Нищо не е сигурно, тъй като отличните неща могат да се окажат в супер евтин диапазон.  

Последната стъпка включва да разгледате всички налични удобства, предоставящи се от дадената дестинация. Ако не се нуждаете от басейни не се притеснявайте да ги отмените. Така ще намалите изборът си, но в краят на деня е важно да изберете това, което най-много ви устройва. 

Чували ли сте за Катарино?

Неслучайно, ако все още не сте открили желаното пътешествие не се тревожете, защото ние имаме решението за вас. Преди да ви го разкрием е нужно да се попитате дали обожавате красивите планински пейзажи.

Разбира се, кой не ги обожава? В такъв случай ви представяме семейният Катарино Спа Хотел. Разполагащ се в близост до Банско и Разлог, неустоимият термален комплекс е изключително луксозен и заедно с това е оценен на четири звезди. 

В него ще откриете абсолютно всички удобства, гарантиращи една прекрасно прекарана почивка. Те се разпростират от разкошни стаи за настаняване с чудотворни гледки към планината до спа дейности и вътрешни ресторанти. 

В допълнение към това можете да се наслаждавате през свободното време на следните активности:  

  • Планински преходи с водач
  • Конна езда
  • Рафтинг
  • Голф
  • АТВ и офроуд с джипове и много други

Това са само част от забавленията, гарантиращи облекчение на душата и тялото от напрегнатите работни дни. Посещавайки техният онлайн сайт вие ще разполагате с възможността предварително да разгледате абсолютно всичко, за да се сигурни, че отговаря на вашите предпочитания.

Когато сте готови и убедени в това място можете да се свържете на посочените телефони и да резервирате дните в които ще се отдадете изцяло на забавление и почивка. Активизирайте се докато все още има свободни места, тъй като това е любимо място на всички от цяла България.