Летен лагер – забавления и нови знания

Летен лагер – забавления и нови знания

Лятото – дългоочакван сезон от малки и големи. С топлото време идва позитивното настроение, желанието за нови приключения и почивката. Всички желаем да разнообразим, да попътуваме и най-вече да създадем прекрасни спомени. 

За децата не е по-различно. За тях лятото е заслужена почивка от училище и време за много забавления. Това е идеалното време да се отдадат на любими занимания. Тогава оставят ученето настрана и забравят за него до началото на новата учебна година.

Лъки Кидс обаче са се погрижили да създадат детски летен лагер, който може да съчетае полезното с приятното. – https://www.luckykids.bg/detski-lager/ Там малчуганите могат да развиват знанията си по интересен и вълнуващ начин, който ги мотивира, докато се забавляват и лудуват.

Летен лагер – забавления и нови знания

Международният детски лагер Лъки Кидс е предназначен за деца от 5 до 14 годишна възраст. Основната цел на лагера е да събере група от амбициозни деца, които да се учат и забавляват заедно. Екипът залага на интерактивно обучение под формата на разнообразни игри и занимания, а с тях лятото е толкова забавно и приятно, че минава неусетно. 

Лагерът се провежда ежегодно в планинския курорт Банско. Там те ще могат да си отпочинат и да се заредят с енергия благодарение на чистия и свеж въздух. Също така ще имат пряка връзка с природата, което е от голямо значение за изграждане на правилно поведение към околната среда. Освен това всички участници са гости на Хотел Лъки Банско СПА & Релакс, който ги посреща с отворени врати и там те се чувстват като у дома си. 

С какво се отличава лагерът?

Този лагер има специално разработена програма за преподаване на английски език, който е изключително популярен и говорим по целия свят. Има разпределение в групи спрямо нивото на децата. Всички те се обучават в интерактивни зали и така разбират истинските ползи от новите технологии. 

Освен да развиват знанията си по английски език, те трупат такива и в други области. Това става най-лесно чрез изготвяне на проекти и презентации. Децата имат предварителна подготовка в тези направления, за да създадат качествен продукт. Тези задачи са идеални за упражнение на работата в екип.

Освен възможност за трупане на нови знания, Лъки Кидс е същинско приключение. Събрани са на едно място всякакви активности и забавления с цел максимално разнообразие. Така децата могат да развиват всякакви умения, стига да проявят интерес.

Време за забавления!

Детския лагер Лъки Кидс предлага невероятно разнообразие от активности, които са внимателно подбрани спрямо възрастта на децата. 

 • Конна езда – много приятна и полезна активност. Под постоянното наблюдение на инструкторите децата ще имат възможност да опознаят конете и да се разходят с тях. 
 • Плуване – спорт, който носи много ползи. Плуването е изключително полезно особено за децата, а в био басейните на Лъки Банско е повече от приятно. С помощта на спасител, учител и аниматор всички се гмурват в забавлението. 
 • Планинско колоездене – страхотен начин да прекарат време сред природата. Минават през планинската пътека Ролбан с опитни планински инструктори, които се грижат за безопасността. 
Летен лагер – забавления и нови знания
 • Преходи в планината – провеждане на обобщителни уроци на открито, опознаване на природата и възможност за пикник. 
 • Пейнтбол – много забавна игра, която вълнува и момичета и момчета. С нея те развиват своите рефлекси и точност. 
 • Ролеви игри.
 • Танци – последователните движения на музикален фон са прекрасно занимание. 
 • Уроци по готварство – храненето се превръща не в навик, а заслужена награда след положен труд и приключения в кухнята.  
Летен лагер – забавления и нови знания
 • Йога – изключително важна както за физическото така и за психическото състояние на човека. Много полезно е практикуването на йога от деца. 
 • Футбол.
 • Екскурзии – запознаване с околността и нейните тайни. 
 • Кино – любимо занимание на малките, което ги откъсва от реалността и развива въображението им. 

Лъки Кидс е летен лагер, който помага на децата да се развиват и остава завинаги прекрасен спомен. Подарете на детето си незаменимо време!