Сребърни бижута с естествени камъни в ежедневието

Сребърни бижута с естествени камъни в ежедневието

Среброто е металът с най-силните лечебни свойства, инвестирани в него от природни сили. Не е трудно да получите сребърна вода, просто трябва да потопите някакъв предмет в нея, например сребърна бижутерия. Точното време на експозиция зависи от количеството вода и обема на сребърното нещо. Да предположим, че ако обемът на водата е три литра, а сребърните бижута са с диаметър един сантиметър, тогава процедурата за инфузия ще отнеме по-малко от ден. Ако водата не е много, например чаша, тогава 30 минути ще са достатъчни.

Някои източници казват, че за да катализирате процеса, трябва да кипнете вода с предмет, изработен от сребро. Други, напротив, твърдят, че кипенето влияе негативно на лечебните свойства на такава вода. Най-мощната в лечебната си сила се счита за обикновена вода, в която е стояло сребро.

Сребърната вода е в състояние да лекува голямо разнообразие от заболявания. Използва се за изплакване на възпалено гърло, при заболявания на стомашно-чревния тракт, за дезинфекция на рани, лечение на акне. Тя не само убива вирусите и бактериалните клетки, но ускорява регенерацията. Следователно компресите с такава вода, приложени към патологичния фокус, перфектно помагат.

Също така тази вода е способна да упражнява определен анти-стареещ и възстановяващ ефект върху тялото, този ефект е особено изразен върху кожата, косата и зъбите. Като превантивна мярка се препоръчва ежедневното изплакване на зъбите със сребърна вода, както и вземането на сребърни вани веднъж седмично. Такива процедури ще помогнат да се излекува или поне да облекчи хода на много кожни заболявания.

В допълнение, те дават отличен козметичен ефект, не по-малко силен от най-качествените кремове. За укрепване на имунната система се препоръчва да се пие поне една чаша сребърна вода през деня. По време на болестния период в идеалния случай всички напитки трябва да се заменят с такава вода или поне да се приготвят от нея, защото среброто с право се нарича естествен антибиотик.

Важни аспекти за използването на сребърни бижута с естествени камъни:

• Сребърна гривна, украсена с естествени камъни на лявата ръка, помага за понижаване на температурата в случай на заболяване.

• Сребърните обеци с естествени камъни влияят благоприятно на умствената дейност, подобряват концентрацията и увеличават вниманието.

• Сребърен медальон, разположен в зоната на „третото око“, облекчава напрежението, успокоява главоболието.

• Сребърен пръстен на безименния пръст на лявата ръка нормализира работата на сърдечния мускул.

За кого са подходящи сребърни бижута с естествени камъни

Среброто се счита за неутрален метал, поради което няма значителни ограничения и забрани за носене на сребърни бижута с и без естествени камъни, разгледайте в Silver.bg, с изключение на случаите, когато човек има индивидуална непоносимост. Но заслужава да се отбележи, че среброто не придава своята магическа сила на всеки собственик. Този метал може да донесе очевидни ползи за тези, които естествено притежават мощна интуиция.

Сребърните бижута са тясно свързани с Луната и на енергийно ниво може да се проследи тясна връзка с човешкото подсъзнание. Ето защо хората с фина душа, носещи бижута, изработени от този метал, могат да помогнат да познаят всички нива на вътрешното „Аз“, да разкрият свръхестествени способности в тях. Среброто помага на човек да разкрие истинската му същност и го насочва към пътя, определен от съдбата.

Също така съветваме да купуват бижута, изработени от сребро с естествени камъни и да ги носят, излишно мнителните хора, постоянно търсейки причини за притеснение и тревожност. Такива бижута ще помогнат за установяване на емоционален комфорт и баланс, ще подобрят настроението и нормализират съня.

Сребърните бижута с или без естествени камъни са идеални за тези, чиито зодиакални знаци принадлежат към елементите въздух и вода. В този случай те ще помогнат на собственика му да постигне желаните цели.

Но е важно да запомните, че ако някое бижу е станало ваш амулет и винаги го носите, то в никакъв случай не бива да се предава в ръцете на друг човек, още по-малко позволено да се мери и носи. В такава ситуация среброто може да затаи обида срещу собственика си и да му откаже благоволението си.

Между другото, ако нямате връзка със сребърните бижута с или без естествени камъни, например, често ги губите, тогава най-вероятно по една или друга причина те не ви подхождат. Ако принадлежите към такива хора, тогава вероятно няма да можете да установите близки отношения с този метал.