Играчките за деца са най-различни. Основно се различават по това за кого са подходящи (момчета или момичета), също както и по основното си предназначение. Съвременните модели детски конструктори могат да се открият с малки и големи части, като те са отлично средство да ангажираме вниманието на детето за по-дълго време, развивайки и някои основни умения у него. В онлайн магазин Raya Toys ще попаднете на страхотни серии с играчки от този вид, които са висококачествени и предлагани на достъпни за повечето хора цени. 

С какво са полезни детските конструктори

Този вид играчки оказват благоприятен ефект върху логическото мислене при децата. Наред с това, те развиват и конструктивните умения, които се формират още в най-ранна възраст. Ако по време на играта са ангажирани две и повече деца, то в случая те се учат да си партнират, съдействайки си за правилната му подредба. Най-големите ползи от това детето Ви да играе с детски конструктор са:

  • Развиването на фината моторика;
  • Подобряването на координацията и взаимодействието на ръцете и очите;
  • Учи най-малките на екипни занимания;
  • Подпомагане на креативното и математическо мислене;
  • Усъвършенстване на уменията за комуникация и спомага за демонстрирането на постоянство;
  • Задържане на детската концентрация за по-дълго време, което е много полезно в случаите изявен дефицит на внимание.

Занимателните игри са дори и задължително за по-малките малчугани, които тепърва се учат да общуват с останалите, също както и да проявяват качества като постоянство и упоритост. При играчки, като конструкторите, има предпоставки за развиване на творческото мислене и дори на таланти, свързани с планиране и постигане на цели с техническа насоченост. 

Какви модели ще открием в Raya Toys

В онлайн магазин Raya Toys има страхотни предложения за детски конструктори, които са изцяло съобразени с отделните възрастови групи. Ще откриете модели от дърво и пластмаса, решения за деца от 1 до 16 г., също както и известни марки като Lego, Mega Blocks, Poltoys, StartPaw и др. Raya Toys очаква Вашето решение. 

Кои серии са най-купувани

Сред най-купуваните модели са Lego Juniors, Harry Poter, Star Wars, Sluban, Lego Batman и още много други. Изберете най-подходящите серии за Вашето дете и преоткрийте заедно с него света на играчките. В Рая Тойс ще откриете и още и страхотни детски плюшени играчки, които могат да разтопят дори и най-леденото сърце. Те са подходящи за малки и големи, за повод и без такъв, също както и за романтични изненади, които да бъдат помнени завинаги.